Producători

Informatii privind continutul site-ului

Continutul tuturor paginilor EchipamentMilitar.Ro sunt proprietatea MENILIT TRADE S.R.L. Toate materialele (articole, texte, imagini, bannere, logo-uri, design etc.) din acest site sunt protejate de legile copyright-ului si ale dreptului de autor. Ele nu pot fi reproduse, copiate, distribuite, vandute, transmise, reproduse sau publicate fara acordul scris al MENILIT TRADE S.R.L.

Produsele se pot vinde doar persoanelor peste 18 ani.

Este interzisa preluarea oricarei informatii (text, foto cat si video) din paginile site-ului. Materialele oferite spre descarcare nu pot fi multiplicate si utilizate in scopuri comerciale.

Este interzisa postarea unor texte sau imagini explicite cu caracter injurios, insidios, sexual, politic sau care fac trimitere la interpretari de acest gen.
Pentru orice intrebari sau solicitari de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati folosind informatiile din pagina de contact.

Fotografiile produselor prezentate in cadrul site-ului EchipamentMilitar.ro au caracter informativ si nu presupun obligatii sau responsabilitati din partea companiei.

Nu garantam ca descrierile, informatiile de pe site sunt exacte, actualizate sau nu contin erori. Tot continutul site-ului este pur orientativ si este obtinut de la producator/furnizor. Unele dintre informatii sunt verificate de catre angajatii nostrii, totusi datorita numarului mare de produse de pe site nu poate fi garantata testarea tuturor produselor.

MENILIT TRADE S.R.L. nu ofera nicio garantie si nu isi asuma raspunderea vis-a-vis de erori intervenite in cazul accesarii site-ului, precum si de prejudiciile cauzate de insecuritatea retelei de Internet si a calculatorului persoanelor care se conecteaza la site-ul EchipamentMilitar.ro. Eventualele nemultumiri legate de site pot fi adresate administratorilor site-ului, care isi rezerva dreptul de a lua masurile pe care le considera necesare pentru fiecare situatie de acest gen.

Specificatii cont utilizator

In cazul inregistrarii pe acest site, ca membru sau partener, sunteti de acord cu termenii si conditiile din acest document. Nerespectarea termenilor si conditiilor conduce la pierderea calitatii de membru/partener si implicit la restrictionarea accesului la anumite sectiuni ale site-ului.

Autentificarea pe acest site necesita completarea de catre dumneavoastra a unui formular de inscriere in care vor fi trecute cateva date personale obligatorii. Este necesar ca aceste date sa fie de actualitate, clare si complete.

MENILIT TRADE S.R.L. isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul pe site sau la anumite sectiuni ale site-ului in cazul in care informatiile furnizate de un membru/partener se dovedesc a fi false, incomplete, neclare sau neactualizate.

Informatiile privind identificarea unei persoane ca membru/partener (nume, prenume, adresa, adresa de e-mail, telefon etc.) precum si mesajele private sunt confidentiale si vor fi dezvaluite doar persoanelor catre care sunt destinate, exceptand cazurile in care se incalca legea.

Inregistrarea prin cont si parola implica anumite reguli. Cuvintele alese nu trebuie sa creeze confuzii, sa aduca ofense la adresa vreunei persoane sau grup de persoane, sa contina cuvinte obscene si sa nu aiba tente rasiale sau sexuale.

Contul fiecarui membru/partener este personalizat si totodata securizat prin parola. El poate fi anulat de ambele parti fara o notificare prealabila (din partea unui membru/partener, oricand si din orice motiv, iar din partea MENILIT TRADE S.R.L. in cazul in care termenii si conditiile acordului nu sunt respectate).

Este interzisa transmiterea, inchirierea sau vanzarea datelor de accesare a contului (nume de utilizator si parola) catre alte persoane. In cazul in care un membru/partener ajunge la concluzia ca din diverse motive datele de accesare a contului nu mai sunt sigure, le poate schimba. Membrul/partenerul este singurul responsabil pentru securitatea contului precum si pentru orice activitate desfasurata pe site de catre alte persoane care au avut acces la contul sau.

Este interzisa detinerea de catre un membru/partener a mai multor conturi pe site-ul EchipamentMilitar.ro. In cazul in care aceasta regula nu este respectata, MENILIT TRADE S.R.L. isi rezerva dreptul de a limita accesul la anumite sectiuni ale site-ului, existand posibilitatea sa se recurga in anumite situatii chiar la retragerea dreptului de membru/partener prin anularea contului persoanei respective.

Odata cu inregistrarea si deschiderea unui cont, deveniti membru/partener al site-ului si se considera ca ati citit si ati fost de acord cu termenii si conditiile specificate. In consecinta este in responsabilitatea dumneavoastra:

- postarea pe site sau trimiterea pe e-mail-uri catre departamentele EchipamentMilitar.ro
a materialelor cu caracter obscene si a informatiilor confidentiale.

- transmiterea de informatii la care aveti acces, catre persoane sau departamente de la firme concurente.

- modificarea sau stergerea informatiilor de pe paginile site-ului.

- transmiterea prin e-mail sau prin intermediul retelei, a fisierelor care contin virusi, programe care pot provoca nefunctionarea in conditii optime a site-ului sau chiar distrugerea lui.

- copierea sau adaptarea si distribuirea informatiilor (text, poze) la care aveti acces pe site, indiferent de situatie si scopul urmarit, fara acordul prealabil al proprietarului.

In momentul deschiderii unui cont pe acest site sau in momentul efectuarii unei comenzi online va trebui sa oferiti DATE PERSONALE VALIDE (nume, prenume sau demunire firma, CUI etc.). In caz contrar contul dumneavoastra nu va fi inregistrat iar comanda nu va fi onorata.

Administratorii site-ului si/sau persoanele/departamentele carora le sunt adresate e-mail-urile sau scrisorile, nu au obligatia de a pastra o evidenta a lor, avand deplina libertate in luarea deciziilor privind gestionarea acestora.

MENILIT TRADE S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica fara o notificare prealabila termenii si conditiile acestui acord, precum optiunile sau facilitatile oferite de site, totodata isi rezerva DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTELA.

Va recomandam sa cititi periodic acest acord pentru a lua la cunostiinta modificarile survenite. Aceste modificari va vor fi aduse la cunostinta prin e-mail la adresa precizata in contul de utilizator al site-ului.

Continuarea utilizarii site-ului de catre membri ce au luat la cunostinta eventualele modificari este echivalenta cu acceptarea fara rezerve a acestora.

Respectarea prezentului acord stabilit in termenii si conditiile de mai sus este obligatorie pentru toti utilizatorii, fara exceptie. Orice incalcare a acordului este sanctionata in functie de decizia firmei si poate conduce oricand la anularea contului si la interzicerea accesului pe site.

Produsele livrate pot fi diferite de cele prezentate in pozele si informatiile site-ului, in urma modificarilor aduse de catre producator fara o notificare prealabila.

MENILIT TRADE S.R.L. nu se face responsabila de eventualele prejudicii create prin neonorarea comenzilor rezultate in urma furnizarii de catre clienti a unor date personale sau de livrare eronate. In urma unor astfel de erori, singura responsabilitate ce revine societatii noastre este returnarea sumei incasate de la client.

Asadar recomandam tuturor clientilor nostri sa completeze formularele de comanda cu date complete si corecte.

De asemenea, pentru anumite produse de pe site, produse care nu se regasesc in stocul curent, se poate solicita achitarea unui avans.

 

Sesizarile legate de drepturile de proprietate intelectuala pot fi trimise la adresa de e-mail: office@echipamentmilitar.ro .

Procedura de conciliere interna

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu:

Elena Marin

Telefon: 0723 589 615

E-mail: office@echipamentmilitar.ro