Producători

Despre noi


EchipamentMilitar.Ro a aparut in urma cresterii interesului publicului pentru piata produselor cu tenta militara in vara anului 2000. Noi oferim una dintre cele mai largi game de echipamente militare, unele dintre ele venind chiar din surplusul diferitelor armate, cum ar fi vestoane,jachetepantaloni si chiar veste tactice.

Oferim de asemenea o gama variata din cele mai noi produse pentru cel mai in voga si cel mai interesant sport din Romania: Airsoftul. Airsoftul este un joc bazat pe fairplay care are ca scop simularea actiunilor militare reale. Daca vreti sa simtiti adrenalina jocului tragand cu o replica 1:1 dupa un MP5, un M4, un Glock sau chiar si cu faimosul AK47, va invitam sa cautati pe site-ul nostru! Toate aceste replici fiind de airsoft desigur, neavand nevoie de nici un act legislativ pentru achizitionarea sau folosirea lor.

Daca doriti sa traiti senzatii tari, dar inca nu stiti exact despre ce este vorba si vreti, inainte sa cumparati una, sa va dati seama cum se simte o replica de airsoft in mana, va asteptam in showroom-ul nostru de unde puteti inchiria o replica la preturi avantajoase si puteti sa va alaturati pentru un joc echipei ce se formeaza in fiecare duminica aici. Puteti oricand sa ne vizitati la showroom-ul nostru, sa schimbati opinii cu angajatii nostrii, si daca va intereseaza un produs anume, chiar sa il cumparati.

Avem o echipa dinamica care sta la dispozitia dumneavoastra sa va ofere informatii, sa va ajute sa faceti o achizitie potrivita, toti avand cunostinte in domeniul echipamentelor militare si toti fiind jucatori de airsoft.

Reusim de fiecare data sa "tinem aproape" clientii nostrii, prin serviciile acordate.  Ne place sa comunicam cu ei oferindu-le transparenta si onestitate, precum si o gama de produse cat mai variata avem timpi de livrare rezonabili pentru produsele care nu sunt in stocul din magazin si mentinem raportul calitate/pret la intreaga gama de produse.